Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

WARTA PENTING No. 6 2017 | Hadiah Apa sing Paling Aji?

PIYÉ NURUT PANJENENGAN?

Sapa sing isa mènèhi hadiah sing paling aji?

”Angger peparing kang becik sarta ganjaran kang sampurna iku saka ing luhur, tumurun saka ing Ramané sakèhing pepadhang.”​Yakobus 1:17.

Majalah Warta Penting iki mbantu kita kanggo ngajèni hadiah sing paling aji saka Gusti Allah.

 

BAB UTAMA

”Iki Hadiah Paling Aji sing Tau Tak Tampa”

Apa panjenengan kepéngin mènèhi utawa nampa hadiah sing aji?

BAB UTAMA

Ngupaya Nggolèk Hadiah sing Paling Aji

Nggolèk hadiah sing aji kanggo wong liya kuwi ora gampang. Apa manèh, hadiah kuwi isa dianggep aji apa ora gumantung karo sing nampa.

BAB UTAMA

Hadiah Apa sing Paling Aji?

Gusti Allah wis maringi akèh hadiah kanggo manungsa. Ning, ana hadiah sing paling aji saka Gusti Allah.

Kaya Apa Yésus Sing Saktenané?

Saksuwéné pirang-pirang abad, akèh seniman sing seneng ndadèkké Yésus dadi tema karya seniné. Apa kandhané Alkitab bab kuwi?

Pandhangan Sing Bener bab Kesalahan

Kita kabèh isa nggawé kesalahan ora masalah umur utawa sepira akèhé pengalamané kita. Ning, piyé carané ngatasi kesalahan?

Alkitab—Apa Sebabé Akèh Banget?

Katrangan sing bakal mbantu kita ngerti apa sebabé ana akèh terjemahan Alkitab.

Apa Wong Kristen Kudu Ngrayakké Natal?

Apa para rasul lan pengikuté Yésus ngrayakké Natal?

Apa Kandhané Alkitab?

Tembung Armagédhon kuwi marahi wedi, ning sakjané tegesé apa?

Pilihan Liyané

Apa Sebabé Seksi-Seksi Yéhuwah Ora Natalan?

Akèh wong Natalan senajan wis ngerti asal usulé. Golèka katrangan bab alesané Seksi-Seksi Yéhuwah ora Natalan.