WARTA PENTING No. 3 2019 | Apa Urip Iki Mung Kaya Ngéné Waé?

Akèh wong sing péngin ngerti apa urip iki mung kaya ngéné waé.

Apa Ana sing Isa Bébas saka Kematian?

Senajan wis ngupaya, ning awaké dhéwé mesthi bakal dadi tuwa lan mati. Apa urip iki mung kaya ngéné waé?

Upayané Manungsa Bèn Isa Dawa Umuré

Para ahli biologi lan ahli gènètika nggawé penelitian-penelitian merga péngin ngerti apa sebabé manungsa dadi tuwa. Ning, penelitian-penelitian kuwi hasilé apa?

Manungsa Diciptakké kanggo Urip Saklawasé

Apa njenengan péngin urip saklawasé?

Kenapa Manungsa Dadi Tuwa lan Mati?

Gusti Allah ora péngin manungsa mati. Manungsa sing pertama, yaiku Adam lan Hawa, sampurna pikirané lan awaké wektu diciptakké. Dadi, kuduné Adam lan Hawa isa urip nganti saiki.

Kematian Ora Bakal Ana Manèh

Yéhuwah nyedhiakké tebusan bèn manungsa isa dibébaské saka kematian.

Urip Iki Ora Mung Kaya Ngéné Waé

Awaké dhéwé perlu nemokké ”dalan sing . . . ngarah menyang urip” kaya sing dikarepké Gusti Allah.

Awaké Dhéwé Isa Bahagia

Ing Alkitab, ana naséhat apa soal nduwé rasa puas, ngatasi masalah keséhatan, lan ngupaya bèn perkawinané isa bahagia?

Apa Ana Harapan kanggo Wong Mati?

Apa ana harapan kanggo wong sing wis mati? Apa kandhané Alkitab?