Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Pambuka

Pambuka

APA GUSTI ALLAH PERDULI KARO AKU?

Wektu ana sing kena bencana, musibah, utawa mati, mbokmenawa kita mikir apa Gusti Allah perduli. Alkitab kandha:

”Paningalé Yéhuwah nggatèkké wong sing bener, lan talingané mirengké panyuwuné wong-wong kuwi. Nanging Yéhuwah sengit marang wong sing nindakké apa sing ala.”​—1 Pétrus 3:12.

Majalah Warta Penting iki nerangké bab carané Gusti Allah mbantu kita lan apa sing Gusti Allah tindakké kanggo nyingkirké kabèh kasusahan.