Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

WARTA PENTING No. 3 2018 | Apa Gusti Allah Perduli karo Aku?

APA GUSTI ALLAH PERDULI KARO AKU?

Wektu ana sing kena bencana, musibah, utawa mati, mbokmenawa kita mikir apa Gusti Allah perduli. Alkitab kandha:

”Paningalé Yéhuwah nggatèkké wong sing bener, lan talingané mirengké panyuwuné wong-wong kuwi. Nanging Yéhuwah sengit marang wong sing nindakké apa sing ala.”​—1 Pétrus 3:12.

Majalah Warta Penting iki nerangké bab carané Gusti Allah mbantu kita lan apa sing Gusti Allah tindakké kanggo nyingkirké kabèh kasusahan.

 

”Gusti Allah ing Endi?”

Apa ana keadaan sing nggawé panjenengan dadi takon, Gusti Allah ing endi?

Gusti Allah Nggatèkké Panjenengan

Apa buktiné nèk Gusti Allah nggatèkké lan perduli?

Gusti Allah Ngertèni Panjenengan

Gusti Allah ngerti tenan bab gen sing kita duwèni. Kuwi nggawé kita yakin nèk Gusti Allah bener-bener ngerti tenan bab kita.

Gusti Allah Nduwé Empati

Alkitab ngyakinké kita nèk Gusti Allah perduli lan nggatèkké kita.

Kasangsaran​—⁠Apa Kuwi Hukuman saka Gusti Allah?

Apa Gusti Allah nggunakké penyakit utawa musibah kanggo ngukum wong-wong?

Sapa sing Kuduné Disalahké?

Alkitab nduduhké telung bab sing nggawé manungsa isa sengsara

Gusti Allah Bakal Nyingkirké Kasusahan

Saka ngendi kita isa ngerti nèk Gusti Allah ora suwé manèh bakal nyingkirké kabèh kasusahan?

Éntuk Manfaat Merga Ngerti Gusti Allah Perduli

Alkitab mènèhi jaminan nèk janji-janjiné Gusti Allah bakal kelakon sukmbèn.

Piyé Perasaané Gusti Allah bab Kasusahané Panjenengan?

Ayat-ayat ing Alkitab isa mbantu kita ngerti piyé perasaané Gusti Allah ndelok kasusahané manungsa.