Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Pambuka

Pambuka

KAYA APA URIP KITA MBÉSUK?

Apa panjenengan péngin ngerti piyé masa depané panjenengan lan keluarga? Alkitab kandha:

”Para wong mursid padha olèh warisan bumi lan tansah manggon ing kono.”​—Jabur 37:29.

Majalah Warta Penting iki nerangké bab kersané Gusti Allah kanggo bumi lan manungsa, lan apa sing kudu panjenengan tindakké bèn éntuk paédah.