WARTA PENTING (WULANGAN) Maret 2018

Wulangan sing disinaoni saka 30 April nganti 3 Juni 2018.

Wong Kristen Kudu Dibaptis

Apa kandhané Alkitab bab baptisan? Apa sing kudu ditindakké sakdurungé dibaptis? Lan apa sebabé sing mulang Alkitab kudu nduwé tujuan bèn sing sinau Alkitab isa dibaptis?

Wong Tuwa, Bantunen Anakmu Bèn Isa Dibaptis

Apa sing kudu dipastèkké wong tuwa Kristen sakdurungé anaké dibaptis?

Seneng Nampa Tamu Kuwi Penting lan Nyenengké

Apa sebabé Alkitab ngongkon wong Kristen kudu seneng nampa tamu? Kapan kita isa nampa tamu? Piyé carané ngatasi nèk ragu nampa tamu?

Disiplin Kuwi Bukti Katresnané Yéhuwah

Apa sing isa disinaoni saka wong-wong sing didisiplin Yéhuwah? Wektu ndisiplin, piyé kita isa niru carané Yéhuwah lan Yésus?

”Rungokna Naséhat lan Dadia Wicaksana”

Piyé carané Yéhuwah mulang kita carané ndisiplin diri? Apa paédahé nèk nampa disiplin saka jemaat?