WARTA PENTING (WULANGAN) Maret 2016 | Apa Sebabé Yésus Sengsara lan Séda?

Majalah iki isiné wulangan-wulangan kanggo 2-29 Mei 2016.

BAB UTAMA

Apa Kedadéan Kuwi Ana Tenan?

Apa sing mbuktèkké nèk sing ditulis ing Injil bab Yésus kuwi bener?

BAB UTAMA

Apa Sebabé Yésus Sengsara lan Séda?

Apa paédahé sédané Yésus kanggo panjenengan?

Apa Wong Kristen Perlu Ngibadah ing Panggonan Suci?

Akèh-akèhé agama ing donya iki nduwé panggonan suci. Apa ngibadah ing kono ana gunané?

Cah-Cah Enom​—Apa Kowé Wis Siap Dibaptis?

Telung pitakonan sing isa mbantu gawé keputusan.

Cah-Cah Enom​—Piyé Carané Bèn Siap Dibaptis?

Piyé nèk kowé ora yakin nèk wis siap dibaptis? Utawa, piyé nèk kowé wis siap ning wong tuwamu rumangsa kowé durung siap?

Cara Nguwatké Paseduluran Kristen

Sing ditulis ing buku Wahyu bab 9 nduduhké pentingé rukun.

Yéhuwah Nuntun Uripé Umaté

Apa buktiné nèk awaké dhéwé njaluk tuntunané Yéhuwah?

Apa Panjenengan Ngerti?

Piyé carané nggawé lan nggunakké gulungan Alkitab? Sapa sing dimaksud ”para pangareping imam” ing Kitab Yunani Kristen?

Iblis Kuwi Apa utawa Sapa?

Apa panjenengan perlu kuwatir karo Iblis