WARTA PENTING (WULANGAN) Juli 2017

Wulangan sing disinaoni saka 28 Agustus tekan 24 September 2017.

Ngupaya ”Bandha kang Sanyata”

Piyé bandha donya isa digunakké kanggo nguwatké hubungan kita karo Yéhuwah?

”Nangisa karo Wong sing Lagi Nangis”

Piyé carané wong sing ditinggal mati wong sing ditresnani isa éntuk kekuwatan? Apa sing isa panjenengan tindakké kanggo mbantu?

”Pujinen Yah!”​—⁠⁠Apa Sebabé?

Jabur 147 ngélingké kita alesan-alesan kanggo ngajèni lan ngucap sokur marang Yéhuwah.

Muga-Muga Yéhuwah Mberkahi Rencanamu

Cah-cah enom kudu nggawé rencana kanggo nemtokké tujuan uripé. Kuwi isa waé nggawé was-was, ning Yéhuwah bakal mberkahi wong-wong sing gelem manut karo naséhaté.

Pitakonané sing Maca

Apa wong Kristen éntuk nyimpen pistol, bedhil, utawa senjata liya kanggo nglindhungi dhiri saka wong liya?

Carané Nglawan Katrangan sing Mblasukké

Sétan wis nyebarké katrangan sing mblasukké. Piyé carané bèn ora kena pengaruhé?