WARTA PENTING (WULANGAN) April 2018

Wulangan sing disinaoni saka 4 Juni nganti 8 Juli 2018.

Carané Bèn Bener-Bener Bébas

Akèh wong péngin bébas saka tumindak ora adil, prasangka, lan kemiskinan, sing liyané péngin bébas ngomong lan bébas milih. Apa mungkin isa bener-bener bébas?

Ngabdi marang Gusti Allah, Sumberé Kebébasan

Piyé Yéhuwah mbébaské kita? Piyé bèn kita ora nggunakké kebébasan nganggo cara sing salah?

Nguwatké Siji lan Sijiné ”Luwih Tenanan Manèh”

Dinané Yéhuwah wis saya cedhak, mula kita kudu nguwatké siji lan sijiné luwih tenanan manèh.

Cah-Cah Enom, Ngupayaa Bèn Cita-Cita Rohanimu Kelakon

Cah-cah enom isa waé bingung merga ana akèh banget pilihan. Piyé bèn cah-cah enom isa nggawé keputusan sing bener?