WARTA PENTING (WULANGAN) Agustus 2018

Wulangan sing disinaoni saka 1-28 Oktober 2018.

Apa Panjenengan Mastèkké Faktané?

Telung pathokan Alkitab apa sing isa mbantu kita mastèkké faktané?

Aja Ngadili Mung saka Njabané Waé

Piyé carané bèn ora ngadili wong mung manut apa sing didelok?

Loma Kuwi Nggawé Bungah

Apa hubungané loma karo bungah?

Nyambut Gawé Bareng Yéhuwah

Kita isa dadi kanca nyambut gawéné Yéhuwah, nggunakké limang cara apa?

Kesabaran—Merga Nduwé Pangarep-arep

Gatèkna apa tegesé dadi wong sing sabar, lan apa manfaaté nèk kita sabar.

Pitakonané sing Maca

Apa sebabé ora diijinké masang publikasi-publikasiné Seksi Yéhuwah ing situs pribadi utawa ing media sosial?

Sedulur sing Dilantik—Sinaua saka Timotius

Mauné Timotius ora pati percaya diri wektu kerja sama karo Paulus. Apa sing isa disinaoni karo para pinituwa lan abdiné jemaat saka tuladhané Timotius?