Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

3-​9 September

YOHANES 1-2

3-​9 September
  • Lagu 13 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Mukjijaté Yésus sing Pertama”: (10 men.)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Yoh 1:1—Sing dimaksud Yohanes wektu ngomong ”Sabda” kuwi maksudé dudu Gusti Allah sing Mahakuwasa. Apa waé alesané? (”Sabda”, ”bebarengan karo”, ”Sabda kuwi sawijiné allah” katrangan kanggo sinau Yoh 1:1, nwtsty)

    • Yoh 1:29—Apa sebabé Yohanes Pembaptis nyebut Yésus ”Cempéné Gusti Allah”? (”Cempéné Gusti Allah” katrangan kanggo sinau Yoh 1:29, nwtsty)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Yoh 1:1-18

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

URIPÉ WONG KRISTEN

  • Lagu 38

  • Kebutuhané Jemaat: (8 men.)

  • Asil Apik saka Pakumpulan: (7 men.) Setèlen video Asil Apik saka Pakumpulan sasi September.

  • Sinau Alkitab Jemaat: (30 men.) jy bab 35 ¶12-19

  • Ringkesan Wulangan Saiki lan Minggu Ngarep (3 men.)

  • Lagu 121 lan Donga