Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

10-​16 September

YOHANES 3-4

10-​16 September
  • Lagu 57 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Yésus Nginjil marang Wong Wadon Samaria”: (10 men.)

    • Yoh 4:6, 7—Senajan kesel, Yésus nggunakké kesempatan kanggo nginjil marang wong wadon Samaria (”kesel banget” katrangan kanggo sinau Yoh 4:6, nwtsty)

    • Yoh 4:21-24—Akhiré, Yésus ora mung isa nginjil marang wong wadon kuwi, ning uga marang akèh wong

    • Yoh 4:39-41—Akèh wong Samaria sing dadi muridé Yésus

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Yoh 3:29—Apa maksudé ayat iki? (”kancané mantèn lanang” katrangan kanggo sinau Yoh 3:29, nwtsty)

    • Yoh 4:10—Apa sing kira-kira dingertèni wong wadon Samaria bab ”banyu sing marakké urip”, ning apa sakjané maksudé Yésus? (”banyu sing marakké urip” katrangan kanggo sinau Yoh 4:10, nwtsty)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Yoh 4:1-15

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

URIPÉ WONG KRISTEN