Kesaksian ora resmi ing Korea Selatan

URIP LAN NGINJILÉ WONG KRISTEN—JADWAL KAGIYATAN September 2018

Carané Ngomong

Carané ngomong nggunakké topik bab perasaané Gusti Allah marang manungsa.

SINAU SAKA ALKITAB

Mukjijaté Yésus sing Pertama

Kita isa sinau bab sipat-sipaté Yésus saka mukjijaté sing pertama.

SINAU SAKA ALKITAB

Yésus Nginjil marang Wong Wadon Samaria

Kanggo nginjil ora resmi, Yésus nggunakké perumpamaan sing dingertèni karo wong kuwi.

URIPÉ WONG KRISTEN

Tambah Trampil Nginjil—Carané Mulai Ngekèki Kesaksian sing Ora Resmi

Piyé carané bèn isa tambah trampil ngekèki kesaksian ora resmi?

SINAU SAKA ALKITAB

Nduwé Motif sing Tulus kanggo Dadi Muridé Yésus

Wong-wong kuwi dadi ninggalké Yésus merga motifé ora tulus.

URIPÉ WONG KRISTEN

Ora Ana sing Kebuwang

Kaya Yésus, kita kudu ngajèni apa sing wis Yéhuwah sedhiyakké.

SINAU SAKA ALKITAB

Yésus Mulyakké Bapaké

Sing diutamakké Yésus ing uripé yaiku nindakké kersané Yéhuwah.

URIPÉ WONG KRISTEN

Niru Sipaté Yésus sing Andhap Asor lan Prasaja

Piyé carané kita isa niru Yésus wektu nampa tugas utawa tanggung jawab ing jemaat?