Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 SINAU SAKA ALKITAB | YÉHESKIÈL 42-45

Ibadah Sejati Dipulihké Manèh

Ibadah Sejati Dipulihké Manèh

Bait sing didelok Yéheskièl wektu éntuk wahyu kuwi dadi jaminan kanggo wong-wong Yahudi sing setya sing ana ing pembuwangan nèk ibadah sejati bakal dipulihké. Kuwi uga ngélingké wong-wong Yahudi bab pathokan-pathokané Yéhuwah sing luhur.

Para imam kudu mulangké pathokan-pathokané Yéhuwah

44:23

Sebutna conto-conto piwulang saka abdi sing setya lan pinter bab bédané perkara ”kang najis lan kang ora najis”. (kr 110-117)

Umaté Gusti Allah kudu ndhukung wong-wong sing dadi pemimpin

45:16

Piyé carané mbuktèkké nèk kita ndhukung para pinituwa ing jemaat?