Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

25 September–​1 Oktober

DHANIÈL 4-6

25 September–​1 Oktober
  • Lagu 51 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Apa Panjenengan Terus Ngabdi marang Yéhuwah?”: (10 men.)

    • Dn 6:8-11—Dhanièl nganti toh nyawa bèn isa terus ngabdi marang Yéhuwah (w10-IN 15/11 6 ¶16; w06-IN 1/11 24 ¶12)

    • Dn 6:17, 21—Raja Dharius nggatèkké nèk Dhanièl nduwé hubungan sing cedhak karo Yéhuwah (w03-IN 15/9 15 ¶2)

    • Dn 6:23, 24—Dhanièl diberkahi merga kasetyané marang Yéhuwah (w10-IN 15/2 18 ¶15)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Dn 4:10, 11, 20-22—Wit gedhé sing ana ing mimpiné Raja Nebukadnézar kuwi nggambarké apa? (w07-IN 1/9 18 ¶5)

    • Dn 5:17, 29—Apa sebabé Dhanièl awalé ora gelem nampa hadiah saka Raja Bèlsyazar, ning sakbanjuré gelem nampa hadiah kuwi? (w88-E 10/1 30 ¶3-5; dp-IN 109 ¶22)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Dn 4:29-37

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Ketemu Pisanan: (2 men. utawa kurang) inv (Undangan Pakumpulan Ibadah)

  • Marani Manèh: (4 men. utawa kurang) inv—Undangan pakumpulan ibadahé wis diwènèhké wektu ketemu pisanan. Duduhna carané marani manèh.

  • Sinau Alkitab: (6 men. utawa kurang) bhs 129 ¶16—Sing sinau disemangati bèn tetep setya senajan ditentang karo keluargané.

URIPÉ WONG KRISTEN