Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 SINAU SAKA ALKITAB | DHANIÈL 1-3

Éntuk Berkah Merga Tetep Setya

Éntuk Berkah Merga Tetep Setya

Pengalamané wong telu saka Ibrani isa nguwatké tékad kita kanggo tetep setya marang Yéhuwah

3:16-20, 26-29

Nurut ayat-ayat iki, apa waé sing ditindakké wong-wong sing setya marang Yéhuwah?