Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

5-11 September

JABUR 119

5-11 September
  • Lagu 48 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Urip Nurut Hukumé Yéhuwah”: (10 men.)

    • Ms 119:1-8—Nèk manut tuntunané Yéhuwah, urip isa ayem tentrem (w05-IN 15/4 10 ¶3-4)

    • Ms 119:33-40—Alkitab isa mbantu awaké dhéwé wani ngadhepi masalah (w05-IN 15/4 12 ¶12)

    • Ms 119:41-48—Awaké dhéwé isa wani nginjil nèk nduwé pangertèn sing bener bab Alkitab (w05-IN 15/4 13 ¶13-14)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Ms 119:71—Apa sebabé ngalami sengsara kuwi ana paédahé? (w06-IN 1/9 14 ¶4)

    • Ms 119:96—Apa maksudé ”kawula sumerep dhateng wates-watesipun kasampurnan”? (w06-IN 1/9 14 ¶5)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah, saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa sing isa ditrapké wektu nginjil?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Ms 119:73-93

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Nawakké Wacan Sasi Iki: (15 men.) Rembugan. Setèlen vidhéo carané nawakké wacan, banjur dirembug bab-bab utamané. Sing teka dikon nggawé dhéwé carané nawakké.

URIPÉ WONG KRISTEN

  • Lagu 11

  • Nèk sing Mbukak Lawang Cah Cilik”: (5 men.) Ceramah.

  • Kebutuhané Jemaat: (10 men.) Utawa, rembugen wulangan sing isa disinaoni saka Buku Tahunan. (yb16-IN 59-62)

  • Sinau Alkitab Jemaat: (30 men.) bhs bab 4 ¶10-16, cathetan 14

  • Ringkesan Wulangan Saiki lan Minggu Ngarep (3 men.)

  • Lagu 2 lan Donga