Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

26 September–2 Oktober

JABUR 142-150

26 September–2 Oktober
  • Lagu 55 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Pangéran Yéhuwah Punika Agung sarta Sanget Pinuji-Puji”: (10 men.)

    • Ms 145:1-9—Kwasané Yéhuwah ora ana watesé (w04-IN 15/1 10 ¶3-4; 11 ¶7-8; 14 ¶20-21; 15 ¶2)

    • Ms 145:10-13—Wong-wong sing setya marang Yéhuwah ngluhurké Yéhuwah (w04-IN 15/1 16 ¶3-6)

    • Ms 145:14-16—Yéhuwah ndhukung lan ngopèni wong-wong sing setya marang Yéhuwah (w04-IN 15/1 17-18 ¶10-14)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Ms 143:8—Piyé ayat iki isa mbantu ngluhurké Yéhuwah saben dina? (w10-IN 15/1 21 ¶1-2)

    • Ms 150:6—Tanggung jawab apa sing diterangké ing ayat pungkasané kitab Jabur? (it-2-IN 159)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah, saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa sing isa ditrapké wektu nginjil?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Ms 145:1-21

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Ketemu Pisanan: (2 men. utawa kurang) 1Pt 5:7—Wulangna Alkitab.

  • Marani Manèh: (4 men. utawa kurang) Ms 37:9-11—Wulangna Alkitab.

  • Sinau Alkitab: (6 men. utawa kurang) fg bab 9 ¶3—Sing sinau Alkitab dibantu bèn isa ngetrapké bahan kuwi.

URIPÉ WONG KRISTEN