Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 SINAU SAKA ALKITAB | YAKOBUS 3-5

Nduduhké Kawicaksanané Gusti Allah

Nduduhké Kawicaksanané Gusti Allah

3:17

Kawicaksanané Yéhuwah kuwi isa ditrapké ing urip saben dina. Contoné, kuwi isa mbantu awaké dhéwé dadi rukun manèh karo sedulur seiman. Nèk awaké dhéwé bener-bener nduwé kawicaksanané Gusti Allah, kuwi bakal kétok saka tumindaké awaké dhéwé.

PIKIRNA: ’Kawicaksanané Gusti Allah sing endi waé sing wis tak duduhké? Piyé carané bèn aku isa luwih nduduhké kawicaksanané Gusti Allah sing liyané?’

  • Murni

  • Seneng rukun

  • Masuk akal

  • Siap kanggo manut

  • Kebak welas asih lan tumindak sing apik

  • Ora pilih kasih

  • Ora munafik