Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

21-​27 Oktober

1 Pétrus 3-5

21-​27 Oktober
  • Lagu 14 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Pungkasané Samubarang Kabèh Wis Cedhak”: (10 men.)

    • 1Ptr 4:7—”Kudu nduwé pertimbangan sing apik lan tansah siap ndonga” (w13-IN 15/11 3 ¶1)

    • 1Ptr 4:8—”Kudu tenanan nresnani siji lan sijiné” (w99-IN 15/4 22 ¶3)

    • 1Ptr 4:9—”Kudu seneng nampa siji lan sijiné tanpa nggrundel” (w18.03 15-16 ¶2-3)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • 1Ptr 3:19, 20—Kapan lan piyé carané Yésus mènèhi kesaksian kanggo ”para malaékat sing ana ing penjara”? (w13-IN 15/6 23)

    • 1Ptr 4:6—”Wong mati” sing éntuk ”kabar apik” kuwi sapa? (w08-IN 15/11 21 ¶8)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) 1Ptr 3:8-22 (th pelajaran 10)

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

URIPÉ WONG KRISTEN