Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 SINAU SAKA ALKITAB | YOHANES 11-12

Niru Welas Asihé Yésus

Niru Welas Asihé Yésus

11:23-26, 33-35, 43, 44

Apa sebabé émpati lan welas asihé Yésus kuwi luar biasa?

  • Yésus isa ngrasakké kesusahané wong liya, senajan Yésus ora ngalami dhéwé kesusahan kuwi

  • Yésus ora isin nduduhké perasaané

  • Yésus tumindak kanggo mbantu wong liya