Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

8-​14 Oktober

YOHANES 11-12

8-​14 Oktober
  • Lagu 16 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Niru Welas Asihé Yésus”: (10 men.)

    • Yoh 11:23-26—Yésus nglipur Marta (”Aku ngerti nèk dhèwèké bakal urip” katrangan kanggo sinau Yoh 11:24, nwtsty; Aku iki sing nguripké manèh lan sing marahi urip” katrangan kanggo sinau Yoh 11:25, nwtsty)

    • Yoh 11:33-35—Yésus uga ngrasakké sedhih wektu ndelok Maria lan sing liyané nangis (”nangis,” ”sedhih banget lan ngrasa susah” katrangan kanggo sinau Yoh 11:33, nwtsty; nètèské luh” katrangan kanggo sinau Yoh 11:35, nwtsty)

    • Yoh 11:43, 44—Yésus mbantu sing mbutuhké bantuan

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Yoh 11:49—Sapa sing nglantik Imam Agung Kayafas, lan sepira suwéné dhèwèké dadi imam agung? (”imam agung” katrangan kanggo sinau Yoh 11:49, nwtsty)

    • Yoh 12:42—Apa sebabé ana wong Yahudi sing wedi ngakoni nèk Yésus kuwi Kristus? (”para pemimpin,” ”diusir saka sinagogé” katrangan kanggo sinau Yoh 12:42, nwtsty)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Yoh 12:35-50

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Ngabar: (2 men. utawa kurang) Gunakna conto carané ngomong.

  • Video kanggo Marani Manèh Kapisan: (5 men.) Setèlen lan rembugen videoné.

  • Ceramah: (6 men. utawa kurang) w13-IN 15/9 32—Judhul: Apa Sebabé Yésus Nangis Sakdurungé Nguripké Lazarus?

URIPÉ WONG KRISTEN

  • Lagu 141

  • Yésus ”sing Nguripké Manèh lan sing Marahi Urip” (Yoh 11:25): (15 men.) Rembugan. Setèlen video Gusti Allah Wis Ndadèkké Yésus Gusti lan Kristus—Bagéan II, Cuplikan. Banjur sing teka ditakoni: Apa sing isa kita sinaoni saka welas asihé Yésus? Apa tegesé Yésus kuwi ”sing nguripké manèh lan sing marahi urip”? Mukjijat apa waé sing bakal ditindakké Yésus sukmbèn?

  • Sinau Alkitab Jemaat: (30 men.) jy bab 38

  • Ringkesan Wulangan Saiki lan Minggu Ngarep (3 men.)

  • Lagu 147 lan Donga