Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 SINAU SAKA ALKITAB | YOHANES 18-19

Yésus Martakké bab Wulangan sing Bener

Yésus Martakké bab Wulangan sing Bener

18:36-38a

Yésus martakké wulangan sing bener bab kersané Gusti Allah

  • LIWAT OMONGAN: Yésus semangat nginjil bab Kratoné Allah

  • LIWAT TUMINDAK: Akèh ramalané Alkitab sing kelakon liwat apa sing wis ditindakké Yésus

Dadi muridé Yésus kita kudu wani mulangké sing bener

  • LIWAT OMONGAN: Senajan diécé, kita tetep sregep martakké kabar apik bab Kratoné Allah sing wis mréntah lan Kristus sing wis dadi Raja

  • LIWAT TUMINDAK: Kita ndhukung Yésus sing wis dadi Raja liwat tumindak kita sing apik lan ora mèlu-mèlu politik