Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 SINAU SAKA ALKITAB | YOHANES 15-17

”Kowé Dudu Bagéan saka Donya”

”Kowé Dudu Bagéan saka Donya”

15:19, 21; 16:33

  • Yésus ngalahké donya kanthi cara ora dadi bagéan saka donya

  • Muridé Yésus kudu wani béda bab sikap lan tumindak saka wong-wong ing donya

  • Nèk mikirké tenanan tuladhané Yésus kita dadi wani ngalahké donya