Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 SINAU SAKA ALKITAB | YOHANES 13-14

”Aku Wis Mènèhi Tuladha kanggo Kowé”

”Aku Wis Mènèhi Tuladha kanggo Kowé”

13:5, 12-15

Wektu Yésus ngwijiki sikilé para muridé, Yésus mulang nèk para muridé kudu andhap asor lan gelem nindakké gawéan sing rendhahan kanggo para sedulur seimané.

Piyé carané aku isa nduduhké sipat andhap asor wektu . . .

  • ana masalah utawa béda pendhapat?

  • nampa saran utawa naséhat?

  • ana sing kudu diresiki utawa didandani ing Balé Ibadah?