Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

15-​21 Oktober

YOHANES 13-14

15-​21 Oktober
  • Lagu 100 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Aku Wis Mènèhi Tuladha kanggo Kowé”: (10 men.)

    • Yoh 13:5—Yésus ngwijiki sikilé murid-muridé (”ngwijiki sikilé murid-muridé” katrangan kanggo sinau Yoh 13:5, nwtsty)

    • Yoh 13:12-14—Para muridé Yésus kudu ”padha ngwijiki sikilé siji lan sijiné” (”kudu” katrangan kanggo sinau Yoh 13:14, nwtsty)

    • Yoh 13:15—Kabèh muridé Yésus kudu niru Yésus sing andhap asor (w99-IN 1/3 31 ¶1)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Yoh 14:6—Apa maksudé Yésus kuwi ”dalan, lan sing bener, lan sing marahi urip”? (”Aku iki dalan, lan sing bener, lan sing marahi urip” katrangan kanggo sinau Yoh 14:6, nwtsty)

    • Yoh 14:12—Apa maksudé wong sing nduduhké iman marang Yésus bakal ”nindakké gawéan sing luwih gedhé” timbang Yésus? (”nindakké gawéan sing luwih gedhé manèh” katrangan kanggo sinau Yoh 14:12, nwtsty)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Yoh 13:1-17

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Ngabar: (2 men. utawa kurang) Gunakna conto carané ngomong wektu nginjil ora resmi.

  • Marani Manèh Kapisan: (3 men. utawa kurang) Gunakna conto carané ngomong.

  • Video kanggo Marani Manèh Kapindho: (5 men.) Setèlen lan rembugen videoné.

URIPÉ WONG KRISTEN