Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

1-​7 Oktober

YOHANES 9-10

1-​7 Oktober
  • Lagu 25 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Yésus Perduli karo Wedhus-wedhusé”: (10 men.)

    • Yoh 10:1-3, 11, 14—Yésus kuwi ”pangon sing apik” sing ngerti lan nggatèkké kebutuhané wedhus-wedhusé (”Kandhang wedhus” media Yoh 10:1, nwtsty; w11-IN 15/5 7 ¶5)

    • Yoh 10:4, 5—Wedhus-wedhusé padha kenal swarané Yésus, dudu swarané wong asing (cf-IN 124¶17)

    • Yoh 10:16—Wedhus-wedhusé Yésus diklumpukké dadi siji (”gawa mlebu” katrangan kanggo sinau Yoh 10:16, nwtsty)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Yoh 9:38—Apa sebabé wong sing mauné wuta sujud ing ngarepé Yésus? (”sujud ing ngarepé Yésus” katrangan kanggo sinau Yoh 9:38, nwtsty)

    • Yoh 10:22—Apa sing dimaksud Riyaya Penahbisan? (”Riyaya Penahbisan” katrangan kanggo sinau Yoh 10:22, nwtsty)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Yoh 9:1-17

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

URIPÉ WONG KRISTEN

  • Lagu 62

  • Kebutuhané Jemaat: (15 men.)

  • Sinau Alkitab Jemaat: (30 men.) jy bab 37

  • Ringkesan Wulangan Saiki lan Minggu Ngarep (3 men.)

  • Lagu 3 lan Donga