Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

30 Oktober–​5 November

YOÈL 1-3

30 Oktober–​5 November
  • Lagu 143 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Anakira Lanang lan Wadon Bakal Padha Medhar Wangsit”: (10 men.)

    • [Setèlen vidéo Katrangan Buku Yoèl.]

    • Yl 2:28, 29—Wong-wong Kristen sing dipilih munggah swarga dadi wakilé Yéhuwah (w02-IN 1/8 15 ¶4-5; jd-IN 167 ¶4)

    • Yl 2:30-32—Mung wong-wong sing ’nyebut asmané Yéhuwah’ sing bakal dislametké ing ’dinané Yéhuwah kang nggegirisi’ (w07-IN 1/10 13 ¶2)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Yl 2:12, 13—Apa sing isa disinaoni saka ayat-ayat iki bab mratobat? (w07-IN 1/10 13 ¶5)

    • Yl 3:14—Apa sing dimaksud ”lebak [lembah] karampungan”? (w07-IN 1/10 13 ¶3)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa sing isa ditrapké wektu nginjil?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Yl 2:28–3:8

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Ketemu Pisanan: (2 men. utawa kurang) Kertu kontak JW.ORG

  • Marani Manèh: (4 men. utawa kurang) Kertu kontak JW.ORG—Kertuné wis diwènèhké wektu ketemu pisanan. Terusna rembugané lan ing bagéan pungkasan duduhna vidéo sing ana ing jw.org/jv.

  • Sinau Alkitab: (6 men. utawa kurang) lv-IN 196-197 ¶3-5

URIPÉ WONG KRISTEN

  • Lagu 51

  • Yéhuwah Mbantu Kita Bèn Tetep Tekun: (9 men.) Setèlen vidéo Yéhuwah Papan Pangayomanku. Sing teka ditakoni: Keluarga Henschel ngadhepi tantangan apa? Apa pengaruhé iman lan kasetyané wong tuwa kanggo anak-anaké? Piyé carané Yéhuwah isa nguwatké panjenengan kayadéné Yéhuwah wis nguwatké Sedulur Henschel?

  • Dadi Kancané Yéhuwah—Asma Yéhuwah: (6 men.) Setèlen vidéo Dadi Kancané YéhuwahAsma Yéhuwah. Bar kuwi, undang bocah-bocah sing wis dipilih kanggo munggah panggung lan takonana: Apa artiné asma Yéhuwah? Apa waé sing wis digawé Yéhuwah? Piyé carané Yéhuwah isa mbantu kowé?

  • Sinau Alkitab Jemaat: (30 men.) kr bab 20 ¶17-19; kothak ”Tujuan Uripé Dadi Malih, ”Sukarelawan Sakdonya Sing Nentremké Ati”, lan ”Sepira Nyatané Kratoné Allah kanggo Panjenengan?

  • Ringkesan Wulangan Saiki lan Minggu Ngarep (3 men.)

  • Lagu 3 lan Donga