Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

23-​23 Oktober

HOSÉA 8-14

23-​23 Oktober
  • Lagu 153 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Wènèhana sing Paling Apik kanggo Yéhuwah”: (10 men.)

    • Hs 14:3—Yéhuwah ngajèni banget ’kurban pujian saka tutuk kayadéné kurban sapi enom [Terjemahan Dunia Baru (NW)]’ (w07-IN 1/4 20 ¶1)

    • Hs 14:5—Yéhuwah bakal seneng, banjur gelem ngapurani lan dadi kancané wong-wong sing mènèhi paling apik kanggo Yéhuwah (w11-IN 15/2 16 ¶15)

    • Hs 14:10—Urip manut tuntunané Yéhuwah kuwi ana paédahé kanggo kita (jd-IN 87 ¶11)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Hs 10:12—Piyé carané bèn isa ngrasakké ”katresnan sing langgeng [NW]” saka Yéhuwah? (w05-IN 15/11 28 ¶7)

    • Hs 11:1—Apa buktiné ayat iki kelakon ing uripé Yésus? (w11-IN 15/8 10 ¶10)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Hs 8:1-14

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Ketemu Pisanan: (2 men. utawa kurang) T-35

  • Marani Manèh: (4 men. utawa kurang) T-35—Majalahé wis diwènèhké wektu ketemu pisanan. Terusna rembugané lan duduhna carané ngatasi nèk sing nduwé omah kandha nèk dhèwèké ora setuju.

  • Sinau Alkitab: (6 men. utawa kurang) lv-IN 152 ¶13-15—Duduhna piyé carané bèn piwulangé isa mlebu ati.

URIPÉ WONG KRISTEN