Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

2-​8 Oktober

DHANIÈL 7-9

2-​8 Oktober
  • Lagu 43 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Ramalané Dhanièl bab Tekané Mèsias”: (10 men.)

    • Dn 9:24—Pangurbanané Mèsias isa dadi dhasar kanggo ngapurani dosa (it-2-IN 1088 ¶4)

    • Dn 9:25—Mèsias teka ing taun 29 M (it-2-IN 1087 ¶5)

    • Dn 9:26, 27a—Mèsias dipatèni ing taun 33 M (it-2-IN 1087 ¶7; 1088 ¶3)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Dn 9:24—Kapan ”pasucèn kang pinunjul” diurapi? (w01-IN 15/5 27)

    • Dn 9:27—Apa sing dimaksud prajanjian sing digawé ’abot tumraping wong akèh’ nganti akir saka 70 minggu taun, utawa 36 M? (w07-IN 1/9 20 ¶4)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Dn 7:1-10

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Nawakké Wacan Sasi Iki: (15 men.) Rembugan nggunakké conto saka ”Carané Nawakké”. Setèlen vidéo carané nawakké wacan, banjur dirembug bab-bab utamané. Para penginjil disemangati bèn ndang marani manèh wong sing nduwé minat.

URIPÉ WONG KRISTEN