Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 SINAU SAKA ALKITAB | HOSÉA 1-7

Apa panjenengan nduwé katresnan sing langgeng kaya Yéhuwah?

Apa panjenengan nduwé katresnan sing langgeng kaya Yéhuwah?

Katresnan sing langgeng kuwi dhasaré ikatan sing kuwat, sarta janji kanggo tetep setya lan tékad kanggo netepi janjiné kuwi. Kita isa sinau bab katresnan sing langgeng lan pangapura saka pengalamané Hoséa lan bojoné sing ora setya, yaiku Gomèr.​—Hs 1:2; 2:6; 3:1-5.

Apa buktiné Gomèr ora nduwé katresnan sing langgeng?

Apa buktiné bangsa Israèl ora nduwé katresnan sing langgeng?

Apa buktiné Hoséa nduwé katresnan sing langgeng?

Apa buktiné Yéhuwah nduwé katresnan sing langgeng?

KANGGO DIRENUNGKÉ: Piyé carané aku isa nduduhké katresnan sing langgeng marang Yéhuwah?