Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

24-30 Oktober

WULANG BEBASAN 17-21

24-30 Oktober
  • Lagu 39 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Ngupayaa Rukun marang Sedulur Liya”: (10 men.)

    • WB 19:11—Tetep tenang wektu ana sing nglarani ati (w14-IN 1/12 12-13)

    • WB 18:13, 17; 21:13—Mesthèkké dhisik masalahé sakdurungé tumindak (w11-IN 15/8 30 ¶11-14)

    • WB 17:9—Ngapurani salahé sedulur liya (w11-IN 15/8 31 ¶17)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • WB 17:5—Apa salah sijiné alesan kudu wicaksana wektu milih hiburan? (w10-IN 15/11 6 ¶17; w10-IN 15/11 31 ¶15)

    • WB 20:25—Piyé carané ngetrapké pathokan ing ayat iki wektu pacaran lan urip bebojoan? (w09-IN 15/5 15-16 ¶12-13)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah, saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa sing isa ditrapké wektu nginjil?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) WB 18:14–19:10

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Ketemu Pisanan: (2 men. utawa kurang) Tawakna undangan pakumpulan ibadah. (inv)

  • Marani Manèh: (4 men. utawa kurang) inv—Ing bagéan pungkasan setèlen vidhéo Ana Acara Apa Waé ing Balé Ibadah?

  • Sinau Alkitab: (6 men. utawa kurang) jl bab 8—Sing sinau dibantu bèn ngerti pentingé nganggo klambi lan dandan sing pantes wektu teka ing pakumpulan ibadah.

URIPÉ WONG KRISTEN