Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 SINAU SAKA ALKITAB | WULANG BEBASAN 7-11

”Atimu Aja Nganti Kagèndèng”

”Atimu Aja Nganti Kagèndèng”

Pathokan-pathokané Yéhuwah isa njaga awaké dhéwé, nèk kuwi ana ing atiné awaké dhéwé. (WB 7:3) Wektu abdiné Yéhuwah kepéngin nindakké sing salah, dhèwèké gampang diserang karo Sétan. Wulang Bebasan bab 7 nyebutké nèk ana wong lanang enom sing kaya ngono. Saka kesalahané wong lanang kuwi, awaké dhéwé kudu ngati-ati ing bab apa waé?

  • Sing didelok

    7:10

  • Sing didemèk

    7:13

  • Sing dirasakké

    7:14

  • Sing diambu

    7:17

  • Sing dirungokké

    7:21

  • Sétan nggunakké apa sing awaké dhéwé delok, demèk, rasakké, ambu, lan rungokké bèn awaké dhéwé ora cedhak manèh karo Yéhuwah lan nindakké sing salah

  • Kawicaksanan lan pangertèn isa mbantu awaké dhéwé ngerti akibaté tumindak salah lan ngedohi bab-bab sing isa ngrusak hubungané awaké dhéwé karo Yéhuwah