Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 SINAU SAKA ALKITAB | 1 YOHANES 1-5

”Aja Nresnani Donya Iki utawa sing Ana ing Donya”

”Aja Nresnani Donya Iki utawa sing Ana ing Donya”

2:15-17

Sétan nggunakké telung pepénginan iki kanggo nggawé awaké dhéwé dadi adoh saka Yéhuwah. Piyé carané njenengan njelaské soal iki?

  • ”Pepénginané badan sing dosa”

  • ”Pepénginané mripat”

  • ”Pepénginan kanggo pamèr bandha”