Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 URIPÉ WONG KRISTEN

Yéhuwah Sayang karo Wong sing Seneng Mènèhi

Yéhuwah Sayang karo Wong sing Seneng Mènèhi

Ing 2 Korintus 9:7 ditulis, ”Saben wong apiké mènèhi miturut apa sing wis diputuské ing njero atiné, ora kanthi nggrundel utawa kepeksa, merga Gusti Allah nresnani wong sing mènèhi kanthi bungah.” Saiki, awaké dhéwé isa nyumbang liwat internèt kanggo ndhukung gawéané Seksi-Seksi Yéhuwah ing jemaaté dhéwé lan sak donya.

DELOKEN VIDÉO NYUMBANG NGANGGO CARA ELEKTRONIK, TERUS JAWABEN PITAKONAN-PITAKONAN IKI:

  • Saka ngendi awaké dhéwé isa éntuk katrangan soal carané nyumbang sing disedhiakké ing negarané awaké dhéwé?

  • Manfaat apa sing dirasakké para sedulur wektu nyumbang nganggo cara èlèktronik?

  • Awaké dhéwé isa nyumbang nganggo cara apa waé?

  • Apa sing isa ditindakké nèk ora ngerti carané nyumbang nganggo cara èlèktronik?