Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 SINAU SAKA ALKITAB | KISAH 6-8

Jemaat Kristen sing Anyar Ngadhepi Tantangan

Jemaat Kristen sing Anyar Ngadhepi Tantangan

6:1-7; 7:58–8:1

Para randha sing basané Yunani lan lagi waé dibaptis manggon rada suwé ing Yérusalèm. Para randha kuwi ngalami tumindak sing ora adil. Apa kuwi nggawé cilik ati? Utawa, apa wong-wong kuwi sabar ngentèni Yéhuwah tumindak?

Sakwisé Stéfanus dibalangi watu, wong-wong Kristen mlayu saka Yérusalèm menyang dhaérah Yudéa lan Samaria merga dianiaya. Apa kuwi nggawé wong-wong Kristen dadi ora semangat nginjil manèh?

Jemaat Kristen sing anyar isa maju lan kuwat imané merga dhukungané Yéhuwah.​—Kis 6:7; 8:4.

COBA DIPIKIR, ’Apa sing tak tindakké wektu ngadhepi tantangan?’