Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

26 November–​2 Desember

KISAH 6-8

26 November–​2 Desember
  • Lagu 124 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Jemaat Kristen sing Anyar Ngadhepi Tantangan”: (10 men.)

    • Kis 6:1—Para randha sing basa Yunani ngalami tumindak sing ora adil (bt-IN 41 ¶17)

    • Kis 6:2-7—Para rasul tumindak kanggo ngatasi masalahé (bt-IN 42 ¶18)

    • Kis 7:58–8:1—Jemaat Kristen ngalami penganiayaan

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Kis 6:15—Apa maksudé wajahé Stéfanus ”kaya wajahé malaékat”? (bt-IN 45 ¶2)

    • Kis 8:26-30—Piyé wong-wong Kristen saiki isa nindakké gawéan sing padha kaya Filipus? (bt-IN 58 ¶16)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Kis 6:1-15

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Marani Manèh Kapindho: (3 men. utawa kurang) Dimulai nggunakké conto carané ngomong. Ajaken wongé teka ing pakumpulan.

  • Marani Manèh Katelu: (3 men. utawa kurang) Miliha dhéwé ayaté lan tawakna buku kanggo sinau.

  • Sinau Alkitab: (6 men. utawa kurang) lvs 38 ¶16-17

URIPÉ WONG KRISTEN

  • Lagu 109

  • Sumbangan kanggo Yéhuwah”: (15 men.) Dirembug pinituwa. Dimulai nyetèlké video Sumbangan kanggo Yéhuwah. Wacakna surat saka kantor cabang sing isiné ucapan maturnuwun kanggo sumbangan sing wis diwènèhké saksuwéné taun dinas wingi. Rembugen paédahé mènèhi sumbangan lan biaya sing dibutuhké jemaat saben sasi. Rembugen uga carané nyumbang lan piyé sumbangan iki digunakké. Ucapna maturnuwun merga para sedulur wis mènèhi sumbangan kanthi loma.

  • Sinau Alkitab Jemaat: (30 men.) jy bab 43 ¶19-29

  • Ringkesan Wulangan Saiki lan Minggu Ngarep (3 men.)

  • Lagu 67 lan Donga