Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 SINAU SAKA ALKITAB | YOHANES 20-21

”Apa Kowé Nresnani Aku Ngluwihi Kabèh Iki?”

”Apa Kowé Nresnani Aku Ngluwihi Kabèh Iki?”

21:1-19

Ing jaman Alkitab, nelayan sing suksès kuwi mesthi sabar, kerja keras, lan tekun bèn éntuk hasil sing apik. (w12-IN 1/8 18-20) Pétrus kudu nduwé sipat-sipat kuwi wektu dadi tukang njala manungsa. Tapi, Pétrus isih kudu milih apa sing kudu diutamakké ing uripé, gawéané utawa tugasé kanggo mènèhi pangan marang para muridé Yésus.

Perubahan apa sing wis panjenengan gawé kanggo ngutamakké kepentingané Kratoné Allah?