Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 URIPÉ WONG KRISTEN

Paédahé Nginjil Nganggo Rak Buku sing Ana Rodané

Paédahé Nginjil Nganggo Rak Buku sing Ana Rodané

Nurut Kisah bab 5, wong-wong Kristen abad kapisan nginjil ing bait, yaiku panggonan umum sing akèh wongé. (Kis 5:19-21, 42) Jaman saiki, ana akèh hasil sing apik saka kesaksian ing panggonan umum nganggo rak beroda.

DELOKEN VIDEO PAÉDAHÉ NGINJIL NGANGGO RAK BUKU SING ANA RODANÉ, BANJUR JAWABEN PITAKONAN-PITAKONAN IKI:

  • Kapan lan piyé kesaksian nganggo rak beroda dimulai?

  • Apa keuntungané rak beroda timbang méja lèktur?

  • Apa sing isa kita sinaoni saka pengalamané Mi Jung You?

  • Piyé pengalamané Jacob Salomé nduduhké paédahé nginjil nganggo rak beroda?

  • Piyé pengalamané Annies lan bojoné nduduhké carané nginjil sing apik nganggo rak beroda?