Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 SINAU SAKA ALKITAB | KISAH 4-5

Para Rasul Terus Nginjil kanthi Kendel

Para Rasul Terus Nginjil kanthi Kendel

4:5-13, 18-20, 23-31

Apa sebabé para rasul cocog dadi guru? Kenapa wong-wong kuwi isa dadi kendel lan yakin wektu nginjil? Merga wong-wong kuwi ”mbiyèn bareng karo Yésus”, Guru sing Agung, lan sinau saka Yésus. (Kis 4:13) Apa waé sing isa kita sinaoni saka Yésus bèn isa dadi penginjil sing trampil?

Cocogna ayat-ayaté karo piwulang-piwulangé.