Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 SINAU SAKA ALKITAB | KISAH 1-3

Roh Suci Mbantu Jemaat Kristen ing Abad Kapisan

Roh Suci Mbantu Jemaat Kristen ing Abad Kapisan

2:1-8, 14, 37, 38, 41-47

Akèh wong Yahudi sing asalé saka bangsa sing béda-béda teka ing Yérusalèm wektu Péntakosta taun 33 M. (Kis 2:9-11) Wong-wong kuwi wis sinau Hukum Musa, ning ya wis suwé manggon ing negara asing. (Ym 44:1) Mula, ana sing penampilan lan carané ngomong wis ora kaya wong Yahudi. Banjur, ana 3.000 wong sing dibaptis lan dadi anggota jemaat Kristen. Senajan asalé béda-béda, tapi ”wong-wong kuwi ajeg ngumpul bareng ing bait”.​—Kis 2:46.

Piyé panjenengan isa nduduhké rasa tresna marang . . .

  • wong-wong ing dhaérah panjenengan sing asalé saka dhaérah liya?

  • para sedulur ing jemaat sing asalé saka dhaérah liya?