Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

12-​18 November

KISAH 1-3

12-​18 November
  • Lagu 104 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Roh Suci Mbantu Jemaat Kristen ing Abad Kapisan”: (10 men.)

    • [Setèlen video Katrangan Buku Kisah.]

    • Kis 2:1-8, 14, 37, 38, 41—Sakwisé nampa roh suci, para muridé Yésus nginjil lan hasilé ana 3.000 wong sing dibaptis

    • Kis 2:42-47—Murid-muridé Yésus nduduhké sipat welas asih lan loma marang wong-wong sing lagi waé dibaptis, wong-wong kuwi isa manggon luwih suwé ing Yérusalèm lan dikuwatké imané (w86-E 1/12 29 ¶4-5, 7)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Kis 3:15—Apa sebabé Yésus disebut ”Wakil Utama kanggo urip”? (it-2-IN 1256 ¶1)

    • Kis 3:19—Piyé ayat iki nduduhké nèk Yéhuwah ngapurani wong-wong sing mertobat? (cl-IN 265 ¶14)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Kis 2:1-21

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Ngabar: (2 men. utawa kurang) Gunakna conto carané ngomong.

  • Video kanggo Marani Manèh Kapisan: (5 men.) Setèlen lan rembugen videoné.

  • Ceramah: (6 men. utawa kurang) it-2-IN 630 ¶1-2—Judhul: Apa Sebabé Yudas Diganti, Ning Para Rasul Liya sing Mati Ora Diganti?

URIPÉ WONG KRISTEN