Pembangunan Balé Ibadah ing Australia

URIP LAN NGINJILÉ WONG KRISTEN—JADWAL KAGIYATAN November 2018

Carané Ngomong

Carané ngomong wektu nginjil bab harapan kanggo sing wis mati.

SINAU SAKA ALKITAB

”Apa Kowé Nresnani Aku Ngluwihi Kabèh Iki?”

Pétrus isih kudu milih apa sing kudu diutamakké ing uripé, gawéané utawa tugasé kanggo mènèhi pangan marang para muridé Yésus.

SINAU SAKA ALKITAB

Roh Suci Mbantu Jemaat Kristen ing Abad Kapisan

Ana 3.000 wong sing asalé béda-béda dibaptis lan ngibadah bareng.

URIPÉ WONG KRISTEN

Nggarap Dhaérah sing Basané Luwih saka Siji

Piyé carané bèn para penginjil ing jemaat-jemaat kuwi isa kerja sama kanthi apik, ora nganti tempuk?

SINAU SAKA ALKITAB

Para Rasul Terus Nginjil kanthi Kendel

Kenapa para rasul isa dadi kendel wektu nginjil?

URIPÉ WONG KRISTEN

Paédahé Nginjil Nganggo Rak Buku sing Ana Rodané

Akèh hasil sing apik saka kesaksian ing panggonan umum nganggo rak beroda.

SINAU SAKA ALKITAB

Jemaat Kristen sing Anyar Ngadhepi Tantangan

Merga dhukungané Gusti Allah, wong-wong Kristen sing anyar isa terus maju lan kuwat imané senajan ngadhepi tumindak ora adil.

URIPÉ WONG KRISTEN

Sumbangan kanggo Yéhuwah

Kita isa nyumbang nganggo akèh cara kanggo ndhukung gawéané Seksi-Seksi Yéhuwah ing jemaaté dhéwé lan sakdonya.