Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

27 November–​3 Desember

NAHUM 1–HABAKUK 3

27 November–​3 Desember
  • Lagu 154 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Tetep Waspada lan Semangat Ngabdi”: (10 men.)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Na 1:8; 2:6—Piyé carané Niniwé disirnakké ? (w07-IN 15/11 9 ¶2)

    • Hb 3:17-19—Senajan ngalami kasusahan sakdurungé lan saksuwéné Armagédhon, kita isa yakin ing bab apa? (w07-IN 15/11 10 ¶10)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Hb 2:15–3:6

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Ketemu Pisanan: (2 men. utawa kurang) hf—Tinggalana bahan kanggo marani manèh.

  • Marani Manèh: (4 men. utawa kurang) hf—Bukuné wis diwènèhké wektu ketemu pisanan. Duduhna carané marani manèh.

  • Ceramah: (6 men. utawa kurang) w16.03-IN 23-25—Judhul: Apa Panjenengan Isa Mbantu Jemaat Panjenengan?

URIPÉ WONG KRISTEN

  • Lagu 40

  • Tetep Waspada lan Semangat Ngabdi Wektu Kahanané Malih”: (15 men.) Rembugan. Setèlen video Tetep Akrab karo Yéhuwah Senajan Pindhah.

  • Sinau Alkitab Jemaat: (30 men.) kr bab 22 ¶1-7

  • Ringkesan Wulangan Saiki lan Minggu Ngarep (3 men.) Umumna marang jemaat nèk wacan sing ditawakké sasi Desember yaiku majalah Sadarlah! sing judhulé ”Apakah Dunia Ini Akan Hancur?” Video carané nawakké majalah kuwi bakal dirembug ing pakumpulan ibadah minggu ngarep. Video kuwi bakal ana ing JW Library mulai tanggal 30 November. Para penginjil disemangati kanggo nawakké majalah kuwi marang sapa waé.

  • Lagu 54 lan Donga