Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 SINAU SAKA ALKITAB | OBAJA 1–YUNUS 4

Sinau saka Kesalahané Dhéwé

Sinau saka Kesalahané Dhéwé

Pengalamané Yunus nduduhké nèk Yéhuwah ora bakal ninggalké wektu kita nindakké salah. Ning, Yéhuwah péngin kita kabèh sinau saka kesalahané dhéwé lan nggawé owah-owahan.

Yn 1:3

Kesalahan apa sing ditindakké Yunus wektu nampa tugas saka Yéhuwah?

Yn 2:1-10

Apa sing didongakké Yunus lan piyé tanggepané Yéhuwah?

Yn 3:1-3

Apa buktiné nèk Yunus sinau saka kesalahané dhéwé?