Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 SINAU SAKA ALKITAB | WULANG BEBASAN 27-31

Wong Wédok sing Apik Nurut Alkitab

Wong Wédok sing Apik Nurut Alkitab

Wulang Bebasan 31 isiné wejangan sing apik kanggo Raja Lemuèl saka ibuké bab golèk bojo sing apik.

Wong wédok sing apik kuwi isa dipercaya

31:10-12

  • Mènèhi saran sing apik lan ndhukung keputusan-keputusan ing keluarga

  • Sing lanang percaya nèk bojoné bakal nggawé keputusan sing wicaksana. Dadi sing wédok ora kudu njaluk ijin dhisik saben nggawé keputusan

Wong wédok sing apik kuwi sregep

31:13-27

  • Urip sedherhana lan ora boros, mula keluargané isa kopèn sarta nganggo sandhangan sing rapi lan pantes

  • Kerja mempeng lan ngopèni keluargané saka ésuk nganti wengi

Wong wédok sing apik kuwi rohaniné apik

31:30

  • Nduwé hubungan sing cedhak lan manut karo Gusti Allah