Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

7-13 November

WULANG BEBASAN 27-31

7-13 November
  • Lagu 3 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Wong Wédok sing Apik Nurut Alkitab”: (10 men.)

    • WB 31:10-12—Isa dipercaya (w15-IN 15/1 20 ¶10; w00-IN 1/2 31 ¶2; it-1-IN 1073)

    • WB 31:13-27—Sregep (w00-IN 1/2 31 ¶3-4)

    • WB 31:28-31—Rohaniné apik lan pantes dialem (w15-IN 15/1 19 ¶8; w00-IN 1/2 31 ¶5, 8)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • WB 27:12—Piyé carané tumindak wicaksana wektu milih hiburan? (w15-IN 1/7 8 ¶3)

    • WB 27:21—Apa maksudé wong diuji ”manut pangalembana kang ditujokaké marang dhèwèké”? (w11-IN 1/8 29 ¶2; w06-IN 15/9 19 ¶11)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah, saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa sing isa ditrapké wektu nginjil?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) WB 29:11-30:4

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Nawakké Wacan Sasi Iki: (15 men.) Rembugan. Setèlen vidhéo carané nawakké wacan, banjur dirembug bab-bab utamané. Sing teka dikon nggawé dhéwé carané nawakké.

URIPÉ WONG KRISTEN