Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 SINAU SAKA ALKITAB | MUSTHIKANING KIDUNG 1-8

Niru Putri Sulam

Niru Putri Sulam

Apa sebabé dhèwèké isa dadi conto sing apik kanggo abdiné Yéhuwah?

2:7; 4:12

  • Dhèwèké wicaksana ngentèni tresna sing sejati

  • Dhèwèké ora gelem dipengaruhi kanca-kancané merga ngerti nèk ora pantes nresnani sembarang wong sing nyedhaki

  • Dhèwèké andhap asor, sedherhana, lan dadi wong wédok sing bener

  • Tresnané ora isa dituku nganggo emas utawa pujian

Pikirna:

’Sipat endi sing péngin tak tiru saka putri Sulam?’