Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 SINAU SAKA ALKITAB | KOHÈLÈT 7-12

”Élinga marang kang Nitahaké Kowé ing Sajroné Isih Anom”

”Élinga marang kang Nitahaké Kowé ing Sajroné Isih Anom”

Élinga marang Gusti Allah nganggo cara nggunakké kesanggupanmu kanggo ngabdi wektu isih enom

12:1, 13

  • Akèh cah enom isih séhat lan kuwat kanggo nindakké tugas sing ora gampang

  • Cah enom kuduné nggunakké wektu lan tenagané kanggo ngabdi, sakdurungé dadi tuwa lan ngadhepi akèh tantangan

Suléman nggambarké tantangané wong sing wis tuwa nganggo basa sing éndah

12:2-7

  • Ayat 3: ”Para wong wadon . . . ndeleng saka ing cendhéla padha dadi lamur kabèh”

    Wis blawur

  • Ayat 4: ”Sakèhing pasindhèn wadon padha dadi lirih swarané”

    Wis suda rungon

  • Ayat 5, Terjemahan Dunia Baru: ”Woh kapri wis pecah”

    Wis ora doyan mangan