Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

21-27 November

KOHÈLÈT 7-12

21-27 November
  • Lagu 41 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Élinga marang kang Nitahaké Kowé ing Sajroné Isih Anom”: (10 men.)

    • Ko 12:1—Cah enom kuduné nggunakké wektu lan tenagané kanggo ngabdi marang Yéhuwah (w14-IN 15/1 18 ¶3; 22 ¶1)

    • Ko 12:2-7—Cah enom ora kaya wong sing wis tuwa sing ngalami ”dina-dina kang ala” (w08-IN 15/11 23 ¶2; w06-IN 1/11 16 ¶8)

    • Ko 12:13, 14—Ngabdi marang Yéhuwah kuwi cara sing paling apik kanggo nggunakké urip (w11-IN 1/11 21 ¶1-6)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Ko 10:1—Piyé ”kabodhoan sathithik baé iku dayané ngluwihi kawicaksanan”? (w06-IN 1/11 16 ¶4)

    • Ko 11:1—Apa maksudé ’mbuwang roti ing banyu’? (w06-IN 1/11 16 ¶6)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah, saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa sing isa ditrapké wektu nginjil?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Ko 10:12–11:10

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Ketemu Pisanan: (2 men. utawa kurang) Yé 48:17bhs 22-23 ¶10-12—Wulangna Alkitab.

  • Marani Manèh: (4 men. utawa kurang) Yé 44:27–45:2bhs 23-25 ¶13-17—Wulangna Alkitab.

  • Sinau Alkitab: (6 men. utawa kurang) bhs 26 ¶18-20—Ajaken sing sinau teka ing pakumpulan ibadah.

URIPÉ WONG KRISTEN